Felix Tataru a fost premiat pentru contributia lui la dezvoltarea publicitatii mondiale

Felix Tataru a fost premiat pentru contributia lui la dezvoltarea publicitatii mondiale

Felix Tataru (Senior Vice President, IAA Global), a primit distinctia de IAA Champion pentru "leadership, viziune, devotamentul pentru excelenta in comunicare si contributia la dezvoltarea globala a International Advertising Association". Distinctia i-a fost inmanata la Londra, de Faris Abouhamad (Chairman si Presedinte, Global IAA) in cadrul Galei Aniversare a 75 de ani de la infiintarea International Advertising Association, arata un comunicat emis de IAA Romania.

Distinctiile au fost nominale si au vizat recunoasterea eforturilor individuale in promovarea excelentei in comunicare. Felix Tataru, 40 de ani, a fost cel mai tanar membru ce a primit recunoasterea IAA in cadrul Galei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related