Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Hipermarketuri si Supermarketuri in online in septembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Hipermarketuri si Supermarketuri in online in septembrie 2013

Sectorul Hipermarket & Supermarket a generat in luna septembrie a acestui an aproape 7.500 aparitii in online, cu 12% mai mult ca in luna august, si un viewership de 20 de milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 14% in presa online si cu aproape 17% pe retelele sociale, insa a scazut cu aproximativ 3% pe bloguri & forumuri. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

  

Topul vizibilitatii brandurilor de Hipermarket & Supermarket in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna septembrie de catre Lidl, Carrefour si Mega Image.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related