Cele mai bune lucrari OOH romanesti din ultimii 10 ani (2002-2011)

Cele mai bune lucrari OOH romanesti din ultimii 10 ani (2002-2011)

Reclame la avizier, dinozauri pe strada, surprize in magazinul de electrocasnice. Cand au iesit pe strada romanii au dat fata in fata cu branduri ca Prigat, Guinness, Aspacardin si Muzeul Antipa.

Premiile Galei "10 ani de creativitate romaneasca", la categoria OOH, s-au dus la Publicis (pentru Fender), Leo Burnett (pentru Muzeul Antipa si Prigat), Propaganda (pentru Aspacardin) si Graffiti BBDO (pentru Guiness).

Premiata ca BEST OF la categoria OOH a fost: Muzeul Antipa - "Dinozaurii", semnata Leo Burnett.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

andrei mornea
acum 12 ani
ahaha, alea de la Prigat sunt GENIALE. tin minte si ad-urile TV, au facut atata buzz inca dinainte ca buzz-ul sa fie atat de trendy-flendy cum e astazi...
flavia voicu
acum 12 ani
Daaa!! De Prigat imi aduc si eu aminte. Bine, ei intotdeauna s-au axat pe funny si nonconformism. Cam asta este profilul lor.


Branded


Related