[UPDATE] Primii castigatori la Golden Drum 2013: GMP/WEBSTYLER - Grand Prix, McCann Erickson/MRM - Gold si 5 Silver, Saatchi & Saatchi Romania - Gold

[UPDATE] Primii castigatori la Golden Drum 2013: GMP/WEBSTYLER - Grand Prix, McCann Erickson/MRM - Gold si 5 Silver, Saatchi & Saatchi Romania - Gold

Golden Drum 2013 si-a anuntat pe 9 octombrie primii castigatori. GMP si WEBSTYLER au castigat un Grand Prix, McCann Erickson Romania si MRM au castigat un Golden Drum si cinci Silver Drums, iar Saatchi & Saatchi Romania a plecat acasa cu un Golden Drum.

"Why don't you com over?" le-a adus celor de la GMP Advertising si de la WEBSTYLER un Grand Prix la categoria "Digital Campaigns":

[UPDATE] "Felicitari clientului Gandul.info pentru curaj. Ati indraznit si am castigat! Nu este o coincidenta ca primul Grand Prix primit de GMP Advertising vine din zona comunicarii digitale. Industria de comunicare se schimba, iar noi nu putem sta deoparte, spectatori, ci contribuim la schimbare. Incepand cu acest an, GMP si-a propus sa exploreze cat mai mult zona comunicarii digitale. Campania pentru Gandul.info, dar mai ales aceasta apreciere cu Grand Prix in categoria Campanii Digitale confirma valoarea echipei si pe competenta digitala. Bravo Mihai si echipelor GMP si WEBSTYLER", a declarat Felix Tataru (General Manager, GMP) intr-un comunicat emis de agentie dupa castigarea premiului..

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related