Creativi aliniati la tocatoare si cutite pentru Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Creativi aliniati la tocatoare si cutite pentru Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Dupa seri lungi de antrenamente la cratita pentru Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL pregatita cu ingrediente publicitare de la VERLA si aromata de Coseli, a venit momentul ca publicitarii sa se alinieze la tocatoare si cutite, sa-si demonstreze creativitatea si competitivitatea si in afara biroului. Intre 16 si 18 octombrie, la Kuxa Studio, echipele se vor intrece la cel mai important eveniment culinar dedicat creativilor din Romania. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de bucatareala. Programul complet este disponibil aici.

Cele 17 echipe inscrise in competitia culinara sunt: pastel spices (Pastel Age), The Sorcerers (Wave Division), Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications), Dregatori la cratita (Starcom), Leo Gourmet (Leo Burnett), Delicii in lingura (Spoon Media), Souls & Pepper (Inteligo Media), IQads Kadett, The Chefs (The Institute), Jam session in the kitchen (Jazz Communication), Publicis Dialog, Times New Roman (Infant Media), Geometry Global Romania, Voluntare in prajiturit (Voluntari pentru Idei si Proiecte), SeniorHyper si ThinkDigital.

Toate echipele participante trebuie sa fie prezente la Kuxa Studio cu 30 de minute inainte de ora afisata in program pentru a avea timp de cateva pregatiri inainte de competitie. Primele doua zile ale Cupei vor avea fiecare cate doua echipe finaliste, ceea ce inseamna ca a treia zi de competitie, finala, se va desfasura cu 4 echipe la butoanele aragazelor.

Astazi este ultima zi cand se mai pot inscrie lucrari in cele doua competitii interne ale Cupei: Competitia de design de sorturi oferita de VERLA pana la ora 16:00 si Competitia de logo-uri pana la ora 14:00. Toate creatiile trebuie sa ajunga la [email protected].

Tot in cadrul evenimentului, Coseli ne va oferi ingrediente dulci, sfaturi culinare, un bufet de degustare cu prajituri si premii indulcite pentru participanti, iar inginerii de la RoboFun vor aduce prima orga de instrumente de bucatarie si vor oferi premii neconventionale tuturor participantilor la Cupa. Cei care se dovedesc a fi cei mai priceputi la gatit vor deveni maestri pana la editia viitoare a Cupei Agentiilor cu ajutorul premiilor oferite de Sian Books, parte a Grupului editorial ALL – un set de carti de bucate cu retete delicioase si usor de preparat. Cat despre Delice Cook & Fun, cei care ne pun ustensilele necesare la dispozitie, spunem asa: probe culinare, inovatie si interactivitate, adica reteta perfecta de teambuilding culinar si petreceri corporate.

Juriul competitiei va fi alcatuit din Horia Virlan - bucatar profesionist, Ionut Potinga - director national de vanzari Coseli, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica - food stylist, Georgiana Ilie - food blogger si Stela Cristea – project manager la gustos.ro. Ei vor acorda urmatoarele premii: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai creativ logo, Cel mai creativ design de sort, Cel mai ingenios nume de preparat, Cel mai gustos preparat si Cea mai interesanta combinatie de ingrediente.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment marca IQads si Mixtopia.ro, iar partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro, La Cucina si Radio Guerrilla.

Despre Floriol

Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Despre VERLA

VERLA ofera o mostra din materialele sale la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL si demonstreaza publicitarilor ca poate sustine cu solutii cele mai creative idei, prezentandu-le de aceasta data integrate la tot pasul in Cupa in care acestia se lupta pentru titlul de Agentia Anului la Gatit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related