Tribunalul culinar la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Tribunalul culinar la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

In mai putin de doua zile dam start creativilor la gatit. Kuxa Studio ne-a pregatit cuptoarele, cei de la VERLA ingredientele publicitare, iar Coseli asigura o Cupa plina de arome delicioase. Bineinteles, ne-am pregatit si cu un juriu ales pe spranceana, unul care sa acopere o gama cat mai larga de chestiuni culinare carora merita sa le acordam atentie. 

Pe Horia Virlan il cunoastem cu totii de la Cireasa de pe tort, emisiunea in care el carcotea din spatele unui laptop referitor la tehnicile de gatit ale persoanelor invitate. Acelasi Horia Virlan amenda lipsa bonetelor sau a plaselor de par, aranjamentul neinspirat al bucatelor pe masa sau alegerea gresita a tacamurilor. Si pe buna dreptate, fostul ochi critic al emisiunii Cireasa de pe tort si actuala gazda pentru Academia lui Horia, este bucatar profesionist, absolvent al cursurilor de arta culinara Cleveland Community College din SUA si posesor al diplomei "Maestru in Arta Culinara". Aici gasiti mai multe dintre criteriile pe care el se bazeaza in a lua o decizie.

Dupa ce a terminat de studiat tehnica dentara, Alexandru Ionica s-a apucat de food styling. Totul a inceput in 2004 cand a primit un post de recuziter la o casa de productie si a furat meserie de la profesionisti. A aranjat spuma berii, dar si masa pentru diverse reclame pe care s-au pus apoi branduri dichisite de el. ”Fane” stie cum trebuie sa arate mancarea in farfurie. Asadar, el va fi cel care va fi cel mai atent si agil jurat cand vorbim despre estetica mancarii, acordandu-se chiar si un premiu pentru Cea mai frumoasa farfurie.

Ionut Potinga (Director National de Vanzari, Coseli) are o experienta de peste 15 ani in vanzari si vechime de peste 7 ani in cadrul firmei Coseli. Datorita perseverentei lui, Coseli a ajuns, conform unui studiu Nielsen, pe locul 1 in domeniul esentelor alimentare. O alta realizare de anvergura este fabricarea (esentelor, a zaharului vanilinat si a unor aditivi alimentari) sub marca proprie pentru cele mai importante retele de hypermarketuri din Romania. Incepand ca o afacere de familie, Coseli s-a extins treptat, datorita echipei de vanzari conduse de Ionut Potinga, de la nivel local la nivel national, ajungand un brand pe piata romaneasca de profil.

Carmen Tepelea a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti in anul 2000. Dupa o experienta de 5 ani in cadrul unei companii multinationale, s-a retras in businnes-ul cu bucatarii, Kuxa Studio, pe care il detine impreuna cu sotul ei - o afacere de familie la care tine foarte mult. Carmen spune asa: "Bucataria ca incapere a cunoscut transformari remarcabile in ultimii ani, nu mai inseamna doar mobila, aragaz, chiuveta si frigider, bucataria este acum un spatiu dinamic atunci cand gatim, dar si relaxant si intim cand ne reunim impreuna cu familia sau prietenii. Aceasta noua dimensiune a bucatariei ne determina sa croim bucatariile in asa fel incat sa se potriveasca stilului de viata al fiecaruia."

Georgiana Ilie este un jurnalist care scrie despre mancare, nedreptati sociale si pompieri. Iar cand nu scrie pentru Decat o Revista, Omnivor, Esquire, Good Food si Mixtopia, gateste public sub pseudonimul Taietel.

Stela Cristea (Project Manager, Gustos.ro) este intr-o cautare continua de mancaruri gustoase - cu precadere deserturi cu multa ciocolata :). In cei cativa ani de cand se afla in echipa Gustos.ro, a vazut mancaruri de toate felurile, insa tresare oricand la vederea vreunui preparat interesant. Viata ei profesionala este garnisita cu campanii speciale, comunicare, social media, iar timpul liber si-l asezoneaza cu carti, biciclete si fotografie.

Acestia sunt cei sase membri ai juriului la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, profesionisti care sunt acolo atat sa evalueze echipele participante, dar si sa le sfatuieasca daca le este cerut ajutorul. Fiecare echipa are dreptul la o intrebare sau nelamurire adresata juriului, iar oricare a doua va fi taxata din punctajul total al echipei. Premiile acordate in cadrul competitiei sunt: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai creativ logo, Cel mai creativ design de sort, Cel mai ingenios nume de preparat, Cel mai gustos preparat si Cea mai interesanta combinatie de ingrediente.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment marca IQads si Mixtopia.ro, iar partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro, La Cucina si Radio Guerrilla.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related