Retete video interactive propuse de noul website Olympus

Retete video interactive propuse de noul website Olympus

Frank si Frank Digital dezvolta noul website Olympus, care ofera vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si interactivitate, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR.

Site-ul ofera de acum si retete video interactive, create de Chef Horia, bucatarul Olympus. Prin accesarea sectiunii Retetele Olympus de pe noul site, utilizatorii intra in bucataria Olympus, de unde pot alege una dintre retele propuse de Chef Horia in functie de mai multe criterii: durata de preparare, ingrediente, specific, fel de mancare, complexitate. Toate filmuletele cu retete pot fi urmarite si pe canalul de YouTube al OlympusDairy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related