New York Festivals da startul la inscrieri pentru editia din 2014

New York Festivals da startul la inscrieri pentru editia din 2014

New York Festivals anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru 2014 si introducerea distinctiei Agency of the Year by Region in cadrul competitiei, informeaza un comunicat din partea organizatorilor. Perioada de inscriere a lucrarilor in competitie este 15 octombrie - 31 decembrie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 mai 2014.

Titlul nou introdus de Agency of the Year by Region va fi acordat agentiei care obtine cele mai multe premii pentru fiecare dintre regiunile: America de Nord, America Latina, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia-Pacific. Printre premiile speciale acordate in cadrul festivalului se mai numara si Global Agency of the Year, Best Boutique Agency of the Year, Best New Agency of the Year si World’s Best Idea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related