AdProduction impacheteaza numarul Biz din octombrie intr-un format croit special

AdProduction impacheteaza numarul Biz din octombrie intr-un format croit special

AdProduction impacheteaza numarul Biz din octombrie intr-un format croit special. Pentru a-si demonstra pozitionarea de croitori de productie publicitara, AdProduction au oferit pentru o mie dintre cei mai relevanti abonati Biz un numar special croit pentru ei. Astfel, revista din octombrie a fost livrata intr-un ambalaj creativ realizat si personalizat pentru fiecare din acestia. Serviciile de strategie si creatie au fost realizate de IQads.

Decupat dupa forma unei camasi si personalizat cu numele si monograma fiecarui destinatar, ambalajul nu ascundea de fapt o camasa, ci transmitea povestea AdProduction: productie publicitara tailor made.

Si prezentarea AdProduction continua in paginile revistei, prin dosarul din rubrica Industry Leaders:

Conceptul creativ a fost declinat si pe tricourile AdProduction, pentru a completa imaginea unui furnizor de servicii de productie personalizate pentru fiecare client, pornind de la nevoile particulare ale acestora. Metafora croitoriei a fost aleasa pornind si de la istoricul AdProduction, inceput ca o afacere locala.

Echipele care au lucrat la proiect:

Din partea AdProduction: Maria Gheorghita (Marketing & PR Manager).

Din partea IQads: Emil Truta (Project Manager, Creative), Livia Plamadeala (Art Director), Marin Preda (Business Developer, Creative).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related