One Day@The Geeks pentru copywriteri la inceput de drum

One Day@The Geeks pentru copywriteri la inceput de drum

The Geeks a lansat proiectul One Day@The Geeks, o competitie creativa adresata celor care doresc sa inceapa o cariera in creatie publicitara. La finalul proiectului, cei mai buni dintre cei selectati pentru a participa la ziua 0 a proiectului, vor avea sansa sa se alature echipei The Geeks, arata un comunicat emis de The Practice.

Proiectul este structurat in doua etape. Prima etapa se desfasoara sub forma unei competitii online. In cadrul acestei etape, cei interesati trebuie sa se inscrie si sa trimita solutiile lor la brief-ul de creatie aflat pe pagina proiectului. In urma acestei etape, 15 dintre aplicanti vor fi selectati pentru a petrece o zi de workshop alaturi de membri agentiei The Geeks.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related