Meda si Propaganda deruleaza campania „Meda. Tot ce-i mai gustos din carne”

Meda si Propaganda deruleaza campania „Meda. Tot ce-i mai gustos din carne”

Pentru gustul produselor Meda, noua campanie a brandului, realizata de Propaganda, indeamna consumatorii sa se lase prada poftei. Campania „Meda. Tot ce-i mai gustos din carne” pune accent pe mancarea de care consumatorilor le este pofta, indiferent de contextul in care se afla, informeaza un comunicat emis de Propaganda.

Campania va fi comunicata la nivel national, pe statii TV generaliste, dar si de nisa, precum si prin alte materiale publicitare, care vor sustine si promova produsele la raft.

Propaganda a dezvoltat pentru clientul Meda Prod doua executii TV de 30’’ si cut-uri de 15’’, care pun in evidenta cateva dintre produsele Meda: crenvurstii (produsul vedeta al brandului, cel mai vandut si cel mai apreciat din portofoliu) si salamul. Cele doua spoturi surprind momente in care pofta bate bunele maniere in contextul unei mese in familie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related