BOOKNOTE salveaza cartile trecute de a doua tinerete

BOOKNOTE salveaza cartile trecute de a doua tinerete

Cand ai opt ani si incepi clasa a doua, un caiet cu o coperta frumoasa si colorata eclipseaza emotiile provocate de reintalnirea colegilor, de revederea curtii scolii, de reintoarcerea in banca in care ai invatat sa citesti. Tu cresti, pasiunea pentru caiete frumoase ramane. Si-asa te trezesti om mare, cu job, cautand ca la inceputul clasei a doua Caietul – obiectul magic care sa compenseze stresul ghemuit in task-urile notate in el prin faptul ca il scoti tot timpul cu mandrie pe masa pentru ca arata bine.

BOOKNOTE este proiectul care face caiete frumoase pentru oameni mari folosind coperte de carti pe care aceiasi oameni mari nu le mai vor. In spatele BOOKNOTE se afla Atelier Fabrik si Ping Pong, care dau o a doua viata copertilor cartilor sortite pierzanei punand intre ele foi imaculate, numai bune de umplut cu notite. Cartile-carnete rezultate sunt unice si cusute manual cu ata, iar in interior contin hartie volumica de 70 gr. De ce, cum si de unde a venit ideea am aflat de la echipa BOOKNOTE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related