Lucian Bute antreneaza romanii intr-o noua aplicatie Gillette, semnata de iLeo si Leo Burnett

Lucian Bute antreneaza romanii intr-o noua aplicatie Gillette, semnata de iLeo si Leo Burnett

Leo Burnett si iLeo au creat pentru Gillette o aplicatie video interactiva, "Real Man Camp", care il are in centru pe boxerul Lucian Bute. Aplicatia a fost lansata pentru a promova Gillette Fusion ProGlide Silver Touch, un nou aparat de ras pentru barbatii cu pielea sensibila, arata un comunicat emis de Leo Burnett.

Aplicatia poate fi accesata pe pagina de Facebook Gillete Romania si este construita ca un stagiu de practica cu 5 probe, in care utilizatorii pot invata elemente esentiale din box sub antrenamentul lui Lucian Bute.

"Provocarea noastra a fost sa vorbim despre un subiect “tabu” al barbatilor (sensibilitatea pielii) intr-un mod public. Asa s-a nascut Real Men Camp – aplicatia video interactiva in care cele 5 antrenamente alaturi de Lucian Bute simuleaza intocmai tipurile de antrenament pe care le face un pugilist profesionist", a declarat Paul Cioc (Copywriter, iLeo).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related