Famelic si bookaholic, caut carti sa ma tratez

Famelic si bookaholic, caut carti sa ma tratez

Candva, visam sa am o singura super-putere: abilitatea de a nu dormi niciodata. Nu as fi folosit-o ca sa salvez pisicute din copaci, sa il dobor pe Godzilla sau sa trec batranele strada, ci ca sa citesc. In lumea mea imaginara, fiecare noapte ar fi fost dedicata parcurgerii, fila cu fila, a literaturii universale, caznei deslusirii a ce a vrut sa spuna Heidegger in Fiinta si Timp si rasfatului de a descoperi cuvinte uitate prin dictionare prafuite.

Cred ca cei de la Bookaholic ma inteleg pe deplin. Aparut initial ca ramura a librariei online buybooks.ro, site-ul nu a avut niciun model, ci a fost gandit ca proiect independent si loc de joaca pentru cei care si-au pus condeiele virtuale in slujba devoratorilor de literatura. De atunci, buybooks.ro s-a inchis, dar Adinel Tudor, unul dintre fondatorii sai, a continuat sa sustina Bookaholic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related