Manusi din piele de dama si patuturi pentru copii din lemn

Manusi din piele de dama si patuturi pentru copii din lemn

In clasa intai ne este transmisa o mostenire tare greu de purtat pe umeri: regulile de baza ale limbii romane. Dileme precum cati Dumnezeu de “i” sunt in cuvantul “copiii” sau cati de “n” inoata in “ineaca” ne creeaza o ceata densa prin care, prea ocupati sa dregem de i-uri si e-uri pe “aceia” si “aceea”, ratacim ceva chiar important: ordinea cuvintelor.

Si uite-asa, fara sa ne dam seama ca limba romana ne joaca feste, ajungem sa spunem adevarul gol-golut, pe un panou cat casa, din mijlocul orasului. Si mai aparem si pe pagina de Facebook a lui Sorin Psatta, ca sa vada toata lumea:
 

Headline-ul asta imi aminteste de-o vorba de-ale lui taica-meu, de pe vremea cand lucra in constructii: nu te-nduri sa dai un ban, atunci nu te-astepta sa te tina o viata. Dar iata ca echipa care se ocupa de comunicarea Hornbach a gasit o modalitate mai concentrata de-a spune ca la ei primesti exact ce platesti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related