Trei noi clienti in portofoliul ERKA Synergy Communication

Ultimele doua luni au adus trei noi clienti in portofoliul ERKA Synergy Communication, informeaza un comunicat din partea agentiei. Rombiz, Domino’s Pizza si Grupul de firme Radacini sunt cei mai noi clienti ai ERKA.

Parteneriatul dintre ERKA si Grupul de firme Radacini a inceput in luna septembrie, odata cu suportul oferit de agentie in organizarea conferintei de presa sustinuta cu ocazia finalizarii proiectului “Dezvoltarea unui sistem inovativ de formare profesionala pentru calificare si recalificare in meseriile in domeniul auto”. ERKA a devenit apoi media buyerul intregii campanii online, in urma unei licitatii in plic inchis. Pozitia de media buyer ERKA prevede parcurgerea tuturor etapelor unei campanii de comunicare online, de la stabilirea conceptului creativ si a planului de comunicare, la creatia si producerea bannerelor electronice, difuzarea lor si monitorizarea derularii intregului proiect online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related