Aplicatia de Facebook Airwaves te indeamna sa respiri adanc si sa indraznesti

Aplicatia de Facebook Airwaves te indeamna sa respiri adanc si sa indraznesti

SENIORHYPER a realizat aplicatia de Facebook Airwaves "Respira adanc si indrazneste", care incurajeaza utilizatorii sa faca ce isi doresc cu adevarat, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Aplicatia a fost creata pornind de la aventurile surprinse in benzile desenate.

Utilizatorii aplicatiei sunt intampinati de mesajul "Te incurajam sa faci ceea ce simti cu adevarat, de la o simpla plimbare pe bicicleta la un drum spre mare, doar pentru ca ai chef sa petreci cateva ore pe plaja".

Cei care ajung la finalul benzii dsenate se pot inscrie in promotia Airwaves, in cadrul careia pot castiga rezerva de guma de mestecat trei luni. Promotia a inceput pe 21 octombrie si dureaza pana pe 2 decembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related