Ambalaje care spun adevarul la rece

Ambalaje care spun adevarul la rece

Suntem 7 miliarde de oameni inghesuiti toti pe o singura planeta pentru ca doar aici se gaseste temperatura perfecta pentru viata. Iar din tot spatiul de pe planeta asta, ne inghesuim majoritatea pe peticele unde nu e nici prea frig, nici prea cald, si le plangem de mila celor care stau in apropierea polilor sau prin Africa. Iar acolo, pe unul din peticele astea cu temperatura perfecta, un baiat se afla in supermarket si cauta la fundul unui frigider o Cola suficient de rece. Ca sa rezolve problemele de genul, Coca Cola vine cu un design de doza care iti arata cand e numai buna de baut.

Cu numele de scena The Chill Activated Can, doza are o zona printata cu cerneala termosensibila. Atunci cand e tinuta la temperatura camerei, pe ea apare doar conturul alb al unui pahar. Odata racita si ajunsa la temperatura de aproximativ 8 grade Celsius, in paharul alb desenat pe doza apar trei cuburi albastre de gheata, semn ca bautura e suficient de rece incat s-o poti savura cu pofta actorilor din reclame.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related