O prietenie pe doua continente sustinuta de Skype

O prietenie pe doua continente sustinuta de Skype

Asta e povestea unei prietenii care se intinde pe doua continente, din Nappanee (Indiana, SUA) pana in Auckland (Noua Zeelanda). Sarah si Paige s-au nascut fara mana stanga si defectul asta, pe care numai ele doua il inteleg atat de bine, le-a facut sa se simta surori. Cele doua au reusit sa-si pastreze prietenia prin Skype, un mijloc de comunicare pe care fetele l-au folosit ca sa vorbeasca despre lucruri obisnuite.

Dupa ce a lansat prima serie de filme in care oamenii si familiile lor erau ajutati sa se reuneasca, Skype a lansat un apel catre public, care era incurajat sa prezinte povesti similare. Asa a fost descoperita povestea Sarei si a lui Paige, care – pana atunci – nu reusisera sa se vada vreodata fata in fata. Skype le-a ajutat pe cele doua sa se intalneasca si sa reintregeasca "portretul de familie", o experienta pe care brandul a surprins-o foarte bine in urmatoarea reclama:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related