ThinkDigital si-a lansat serviciile de trading programatic pentru publisheri si advertiseri

ThinkDigital si-a lansat serviciile de trading programatic pentru publisheri si advertiseri

ThinkDigital a anuntat azi lansarea ofertei de trading si real time bidding, in cadrul unui acord cu TailWind si AppNexus. Scopul ofertei este de a oferi publisherilor si advertiserilor din regiune posibilitatea de a recastiga controlul asupra veniturilor din advertising prin imbunatatirea eficientei, arata un comunicat emis de agentie.

Partenerul ThinkDigital va fi compania TailWind, care ofera expertiza in tehnologia de advertising, in calitate de partener AppNexus in peste 30 de tari din EMEA.

"Tradingul programatic este o evolutie disruptiva a pietei de digital marketing si va depasi 50% din titalul bugetelor de display in urmatorii 3-5 ani. Motiv pentru care publisherii si advertiserii trebuie sa aiba strategii clare. ThinkDigital va fi un partener de baza in acest sens”, a declarat Alex Karageorgis (Managing Director al retelei ThinkDigital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related