Uma Thurman joaca rolul principal in Calendarul Campari 2014

Uma Thurman joaca rolul principal in Calendarul Campari 2014

Devenit traditie, Calendarul Campari pentru anul 2014 s-a lansat astazi, avand-o ca protagonista pe actrita Uma Thurman. Ajuns la cel de-al 15-lea numar, calendarul are tema Worldwide Celebration si o infatiseaza pe actrita in contextul a douasprezece festivaluri din diferite culturi ale lumii, arata un comunicat din partea Oxygen PR.

Festivalurile prezentate in calendar traverseaza fiecare continent. Printre sarbatorile ilustrate in calendar se numara sarbatoarea Solstitiului de Vara din Anglia, desfasurata la Stonehenge, Festivalul Primaverii de la Beijing si petrecerea de Revelion de pe plaja Copacabana din Brazilia. Tinutele purtate de Uma in fotografiile din calendar au fost create de designeri renumiti, intre care se regasesc Versace, Stella McCartney, Chopard. A 15-a editie a Calendarului Campari poarta semnatura fotografului sud-african Koto Bolofo, recunoscut international pentru activitatea sa in domeniul fotografiei fashion.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related