De Craciun, Jamie Oliver si Droga5 gatesc impreuna

De Craciun, Jamie Oliver si Droga5 gatesc impreuna

Nu va mai zic ca a venit Craciunul, ca v-am tot spus asta aici si aici. Am sa va servesc doar un nou spot cu aceasta tema, care are cel putin doua caracteristici extrem de importante. In primul rand un atu gastronomic, care se numeste Jamie Oliver si in al doilea rand un atu publicitar, care se numeste Droga5. Numai dupa ne uitam si la brand, Woolworths, un lant de magazine australian, cu produse bune si proaspete. Pe scurt, magazinul a dat startul campaniei de Craciun, Bringing Christmas Together, care este construita in jurul lui Jamie Oliver de Droga5.

Insa povestea e mai complicata de atat. Totul a inceput pe Twitter, cand Oliver si Woolworths au chemat toti australienii din Londra sa se stranga la un loc, sa li se faca dor de tara natala si sa sarbatoreasca Craciunul ca acasa. Cu fripturi, creveti si o Pavlova. Evident, s-au adunat multi australieni, care au gustat preparatele gatite de Jamie Oliver impreuna cu trei manageri Woolworths, au cantat si au chiuit, parca in ciuda rudelor ramase pe plaiuri australiene. Totul a fost filmat, montat si asamblat intr-un spot plin de fericire si bucurie si daca va e foame, mai bine nu va uitati. Glumeam, uitati-va oricum, ca e fain. Mie mi-a ramas gandul la crevetii aia. Si pentru ca e "just around the corner", cum imi place sa cred ca ar spune Jamie, vreau sa va amintesc si de un alt eveniment gastronomic de amploare, ajuns la a doua editie deja, Cupa Agentiilor la Gatit. O sa fie prin martie, stiu, dar in secolul asta al nostru al vitezei, martie pare ca e maine. Sa va pregatiti. Inainte sa va uitati totusi la spotul cu Jamie. Am mai spus asta?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related