Fashioniste iubitoare de gramatica, feriti-va

Fashioniste iubitoare de gramatica, feriti-va

Cicico.ro este cel mai nou si, dupa spusele celor care administreaza pagina de Facebook, singurul site de fashion swap din Romania: La noi puteti vinde hainele dvs, sa cumpara-ti ceva nou, si sa faceti schimb cu alte fete.

Continutul pare a fi halucinatia unui Word setat pe moldovinieste, certat cu gramatica si Google Translate care, cu ultima farama de luciditate, isi doreste sa fie inghitit de haosul world wide web-ului.

Din pacate pentru noi, binili nu invinge, iar literele frumoasei noastre limbi se asaza tantose intr-o moldovo-romano-gleza tradusa prost, aliniata la trend-urile internationale in materie de antreprenoriat si, evident, moda.

Cum gusturile nu se discuta, iar antreprenoriatul e laudabil, ne sare-n ochi gramatica. Daca internetul ar fi Sparta, site-ul asta ar merita un bonus, pe langa aruncarea directa in rapa istoriei. Ar trebui intai trimis la dezmembrat de 100 de fashioniste razboinice, care iubesc regulile inselatoare ale limbii romane, logica si textele verificate inainte de a fi publicate:

Cu ajutorul acestuia Dvs. veti putea elibera locul in garderoba Dvs. Pentru lucruri noi, comercalizind cu usurinta cele vechi! 
Dar ce-ar fi sa oferim acesti pantofi extraordinari, dar care nu ni s-au potrivit dupa marime, nu citorva amice, ci miilor de tinere? 
Va place sa va imbracati calitativ, stilat si accesibil, de aceea colindati ore in sir intinderile magazinelor de internet din strainatate? 

As putea sa dau numai citate, dar in poze se vad mai bine cuvintele ilare si lipsa oricarei farame de logica sau topica:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related