Oana Sandu castiga premiul Superscrierea Anului la Premiile Superscrieri, editia a III-a

Oana Sandu castiga premiul Superscrierea Anului la Premiile Superscrieri, editia a III-a

Pe 12 noiembrie, in cadrul Galei de Premiere a Premiilor Superscrieri, juriul si organizatorul concursului, Fundatia Friends For Friends, i-au acordat Oanei Sandu premiul Superscrierea Anului pentru lucrarea Echilibru, care a primit si premiul II la categoria Reportaj.

“Ma bucur ca Echilibru, cel mai greu si frumos reportaj la care am lucrat in cei opt ani de presa, a primit Superscrierea Anului. Am primit enorm de multe reactii frumoase dupa publicare, de la cititori care mi-au spus ca povestea i-a facut sa priveasca altfel viata pana la apropiatii Andreei Avramescu, care mi-au multumit ca prin acest text povestea si filosofia de viata a Andreei merg mai departe. Premiul de ieri este astfel o alta reactie importanta. Multumesc oamenilor care au incredere in mine ca reporter - in special colegilor mei de la Decat o Revista, unde credem cu totii ca povestile documentate bine si scrise cu grija pot schimba mici parti din lumea mare in care traim - si celor care premiaza reporteri”, declara Oana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related