Experiment social fara internet, pentru nativi digitali mai zen

Experiment social fara internet, pentru nativi digitali mai zen

Te trezesti, pipai covorul in cautarea telefonului si incerci sa te conectezi la internet. Peste noapte insa, telefonul tau a fost inlocuit cu o caramida care, oricat ai implora-o si ameninta-o, nu vrea sa se conecteze nici la Facebook, nici la AccuWeather, nici la Instagram sau la blogul tau. Disperat, incerci PC-ul, laptop-ul si tableta. Nimic. Te-ai intors in epoca pre-www, iar deadline-ul care trebuia respectat azi o sa explodeze intr-un nor de task-uri pe care nu le-ai indeplinit, pentru ca cea mai la indemana modalitate de a trimite un e-mail este un porumbel calator.

Pentru cinci digitali nativi din Londra, scenariul de mai sus nu este un cosmar, ci un cosmar devenit realitate. Ca raspuns la Internet Week Europe, care a avut loc intre 11 si 15 noiembrie, agentia Mother London a decis sa priveze cinci dependenti de internet de orice mijloc de acces la marele WWW. Smartphone-urile au fost inlocuite cu telefoane care nu se pot conecta la internet, iar toate parolele conturilor lor au fost schimbate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related