Johan Ohlson nu mai este Directorul de Creatie al Saatchi & Saatchi Romania

Johan Ohlson nu mai este Directorul de Creatie al Saatchi & Saatchi Romania

Johan Ohlson si-a incheiat mandatul de Director de Creatie al Saatchi & Saatchi Romania dupa doi ani de zile petrecuti in aceasta functie. Pentru moment, Ohlson isi va continua cariera ca freelancer, arata un comunicat emis de acesta.

Sub conducerea creativa a lui Johan Ohlson, campaniile create de Saatchi & Saatchi Romania au castigat premii sau au fost nominalizate la Cannes, CLIO Awards, Golden Drum sau New York Festivals.

"Saatchi & Saatchi Romania a insemnat pentru mine o provocare creativa: campanii indraznete si inovatoare cu rezultate vizibile premiate pe podiumul celor mai importante festivaluri de publicitate din lume. Experienta acumulata in cadrul acestei echipe este importanta pentru mine, iar echipa cu care am lucrat s-a dovedit a fi foarte buna in realizarea unor campanii de exceptie. Cred ca Romania are un potential creativ foarte mare si este un loc care m-a cucerit si simt ca mi se potriveste. Pentru viitor, iau in calcul optiunea unor propuneri de colaborare venite din alte tari, dar am in vedere si optiunile din Romania”, a declarat Ohlson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related