Julius Meinl a inaugurat Casa Poeziei

Julius Meinl a inaugurat Casa Poeziei

Dupa ce a tapetat un metrou cu poezii si dupa ce le-a dat oamenilor posibilitatea de a-si plati cafeaua cu o poezie, Julius Meinl continua seria activarilor din campania "Poezia face lumea mai buna”, propunandu-si sa transforme o cafenea din centrul Bucurestiului in "Casa Poeziei”.

Am vazut logo-ul Julius Meinl in geamul cafenelei de cum am pasit pe strada Nicolae Golescu. Inauntru, multimea de oameni la costum, cu mici brose Julius Meinl in piept, si multimea de ziaristi asteptau inceperea conferintei de presa, toti savurandu-si cafeaua de dimineata din cescute Julius Meinl mult prea mici pentru gustul meu. Noroc cu barmanii, care au vazut in ochii mei nevoia acuta de cofeina si mi-au oferit o doza dubla.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related