Antalis anunta un nou format pentru site-ul sau

Antalis anunta un nou format pentru site-ul sau

Antalis lanseaza o noua platforma web, care ofera acces usor la sectiuni dedicate fiecarei categorii de clienti prin intermediul unor selectoare dedicate. Noul site este proiectat pentru a usura accesul clientilor la informatii adaptate nevoilor individuale, arata un comunicat din partea companiei.

Pe langa un nou design, site-ul vine si cu functionalitati suplimentare, precum navigarea intuitiva sau criterii de cautare avansata, cum sunt cele trei selectoare care grupeaza produsele in functie de aplicatiile pentru care se preteaza: selectorul pentru digitale, packaging, plicuri. Continutul site-ului este organizat intr-un meniu de tip cascada, pe mai multe sectiuni. Afacerea ta cuprinde  o lista unde informatiile si produsele sunt grupate in functie de domeniile de activitate unde se preteaza. Sectiunea Toate produsele cuprinde peste 3.000 de produse, grupate in sectiunea Branduri dupa gamele din care fac parte. Sectiunile Aplicatii si Mediu sunt informative, oferind recomandari pentru utilizarea produselor, respectiv informatii despre cum respecta produsele Antalis politicile de mediu. Sectiunea Serviciile noastre le permite utilizatorilor sa vizualizeze oferta de servicii a firmei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related