Despre chilotii barbatesti si fluturasii pe care ii ascund

Despre chilotii barbatesti si fluturasii pe care ii ascund

Urmeaza sa scriu despre testicule, dar pentru ca nu imi place neaparat cum suna acest cuvant si trebuie sa il folosesc destul de des in urmatoarele randuri, am sa il inlocuiesc cu "fluturasi". Mi se pare potrivit.

Asadar, Kmart a lansat un spot de Craciun. Nimic neobisnuit, doar suntem in noiembrie si brandurile se grabesc ca fetele tinere la maritat spre pomul de Craciun. Acest spot anunta o colaborare intre Kmart si Joe Boxer, un brand de chiloti barbatesti. In spot apar cativa tipi care canta Jingle Bells. Foarte frumos, ce melodie anunta Craciunul mai bine ca Jingle Bells? Va spun eu: Jingle Bells cantat la fluturasi. Da, barbatii astia din spot, imbracati la costum de la brau in sus si in boxeri Joe Boxer de la brau in jos, isi folosesc fluturasii, de care imi imaginez ca au prinsi niste clopotei, ca sa interpreteze acest colind. Si fluturasii lor sunt foarte talentati, avand in vedere rezultatul final. Va rog sa ii urmariti si ascultati in cele ce urmeaza. La fluturasi s-au gandit foarte mult cei de la Draftfcb Chicago, caci ei au creat acest spot. Mi-ar placea si o varianta romaneasca. Cred ca "Impodobeste mama bradul" ar suna foarte bine interpretata la fluturasi. Un cadou potrivit pentru orice romanca evlavioasa in noaptea de Craciun:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related