Cel mai urat pulover de Craciun

Cel mai urat pulover de Craciun

Nu stiu daca stiti, dar poate ati observat si voi ca la americani exista aceasta traditie blamata a puloverului urat de Craciun. Apare si prin filme si pe Awkward Family Photos, e puloverul ala cu reni si globulete si crengute de brad si cu rosu si verde si galben. La noi, in Romania noastra, nu exista asa ceva. Adica nu-mi amintesc sa fi mers vreodata la o masa de Craciun la care sa poarte cineva un pulover special croit pentru sarbatori, care sa mai fie si urat. Avem noi alte uratenii, dar puloverul nu este una dintre ele. Dar acum avem ocazia sa imprumutam acest obicei.

Coca-Cola Zero a lansat o aplicatie prin care iti poti genera propriul pulover urat de sarbatori. Sa va zic cum sta treba: poti alege tipul puloverului, culoarea si cele zeci de motive care sa apara pe el, de la pinguini la lumanari si dinozauri cu caciulita rosie. Si, la final, cand crezi ca e gata, mai poti sa il amplasezi si pe un fundal de vis. Eu am ales o apa plina de pasari flamingo, uite:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related