O zi grozava pentru barbatiile din toata lumea

O zi grozava pentru barbatiile din toata lumea

Inca o zi nebuna pentru publicitatea mondiala se apropie de final. Dupa ce v-am spus de spotul cu Jingle Bells cantat la "fluturasi" si generatorul de pulovere urate, seara se incheie grandios cu un spot interactiv nu pentru barbati, ci pentru barbatiile lor. Da. Pentru barbatiile unor barbati care au tableta, mai exact. Caci spotul in cauza promoveaza revista spaniola Don, o revista masculina gandita pentru tablete. Cum face asta? Ii roaga pe acesti tabletari sa-si puna aparatul in dreptul slitului de la pantaloni si sa experimenteze o calatorie extraordinara din perspectiva penisului lor. Stati linistiti, ca indica exact locul in care se plaseaza obiectul in cauza, pentru o experienta cat mai placuta. Asa ca, daca aveti o tableta, va propun sa o folositi ca sa vizualizati spotul. Daca nu aveti o tableta, e ok, se intelege ideea si de pe un ecran mai mare, nu va speriati de titlul "For members only", ca se refera la altceva.

Ideea vine de la La Despensa Ingredientes Creativos si am gasit-o pe Facebook, share-uita de un publicitar de aici de la noi. Despre exponentii speciei masculine si nevoile lor vorbeste si raportul "Barbatul – de la arc la shopping cart", realizat de Lighthouse Group sub umbrela SMARK Research, care tocmai a fost lansat in lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related