Fetite care renunta la papusi si la roz

Fetite care renunta la papusi si la roz

Am ceva pentru toate fetele care nu se jucau cu papusi cand erau mici si erau mai atrase de masinute si soldatei. Pentru toate domnisoarele care nu cred ca e obligatoriu sa porti roz ca sa demonstrezi ca esti feminina. Pentru toate inginerele, vatmanitele si femeile puternice care fac joburi larg acceptate ca fiind barbatesti: un boardgame care te invata sa construiesti lucruri, adresat in special fetitelor. Si un spot pe masura care sa le dea incredere in sine tuturor copilelor care nu cred in diferentele dintre sexe.

GoldieBlox se numeste aceasta trusa de scule pentru fetite, gandita de Debbie Sterling, care a strans bani pe Kickstarter in 2012 ca sa-si transforme ideea in realitate. Si a strans multi bani, aproape dublu decat isi propusese. Ideea jocului imbina dragostea fetitelor pentru povesti cu cea pentru constructii si chestii ingineresti. Iar de Craciun, GoldieBlox se vinde la oferta. Si uite asa ajungem la un prim spot al brandului, ca o declaratie de independenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related