AdProduction a construit un atelier de croitorie publicitara la Zilele Biz

AdProduction a construit un atelier de croitorie publicitara la Zilele Biz

Croitorii de productie publicitara de la AdProduction au fost prezenti la Zilele BIZ cu un stand creativ, sub forma unui atelier de croitorie creat in sala de conferinta unde s-a desfasurat evenimentul. Activarea vine sa sustina pozitionarea AdProduction, continuand seria actiunilor creative incepute  prin livrarea numarului din octombrie al revistei BIZ intr-un format special. Serviciile de strategie si creatie au fost realizate de IQads.

Reconstituind atmosfera dintr-un atelier de croitorie, cu o masina de cusut, fotolii confortabile, materiale expuse si atmosfera primitoare specifica, standul a fost creat pornind de la un concept inspirat de principala caracteristica a serviciilor oferite de AdProduction: productie publicitara realizata pe calapodul fiecarui client.

Prezentarea solutiilor AdProduction a continuat si in afara salii de conferinte, unde unul dintre stalpii din zona de lobby a fost transformat intr-un display ce prezenta etapele procesului de productie, de la brief la produsul finit, ca pretext de a demonstra cum se integreaza diversele materiale din portofoliul AdProduction.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related