Magmatique PR, o noua agentie de comunicare pe piata

Magmatique PR, o noua agentie de comunicare pe piata

Fondata de Andreea Danescu si Alina Ciulei toamna aceasta, Magmatique PR isi propune sa consolideze relatia dintre brand si publicul tinta, oferind consultanta punctuala in special IMM-urilor, informeaza un comunicat emis de agentie.

"We think. We Work. We rock" este sloganul sub care Magmatique PR isi planifica strategia de dezvoltare, urmarind sa colaboreze cu companii ce isi doresc sa devina vizibile si sa castige increderea publicului autohton. Portofoliul de servicii Magmatique PR include comunicare strategica si corporatista, relatii mass-media si media buying, identitate de brand sau revitalizare/repozitionare de brand prin instrumente ca marketing, branding si design, organizarea de evenimente, construirea elementelor vizuale de brand prin publishing, printing si multimedia, precum si campanii online si de social media. Incepand cu fondarea Magmatique PR, cel mai important obiectiv al agentiei de comunicare este de a se folosi de tehnologia, talentul si spiritual antreprenorial pentru a obtine rezultatele de business asteptate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related