Alex Tunaru spune povesti de trezit oamenii mari

Alex Tunaru spune povesti de trezit oamenii mari

In timpul ocupat, cum spune el, este publicitar la Next Advertising, pasionat de social media mai exact. In timpul liber, scrie povesti. Nu din alea obisnuite la care va ganditi cand spuneti povesti. Povestile lui nu au zane, printese, cavaleri pe un cal alb sau zmei infioratori. Cel putin nu asa cum ni-i amintim din copilarie. Povestile lui sunt cu si pentru oameni mari. Nu sunt scrise intr-o carte, ci aranjate frumos pe un blog, unde, isi promite Alex, o sa scrie mai des. Mai multe despre blog insa, ne spune chiar el in interviul de mai jos. 

Temele principale
tunaru.ro e blog generalist, creat din pasiune. Adica, mai sincer spus, am ales calea cea mai usoara: scriu doar cand am chef, doar despre ce am chef. :)
Imi place sa scriu, cum zic si in header-ul blogului, povesti de trezit oamenii mari. Asta inseamna ca, si atunci cand scriu pentru un brand, vreau ca cel care citeste sa ramana cu o idee care sa-l puna macar un pic pe ganduri. Scriu despre proiecte care incearca sa aduca schimbari in plan concret. Stiu, e foarte subiectiv. Tocmai de asta vorbim despre tunaru.ro si nu stiri.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related