Victor Piturca, Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali – celebritatile care apar cel mai des in presa scrisa

Victor Piturca, Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali – celebritatile care apar cel mai des in presa scrisa
sursa foto: Gandul.info

Victor Piturca, Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali sunt cele mai mediatizate celebritati in presa scrisa in perioada 15 octombrie – 14 noiembrie, arata un top mediaTRUST. In ceea ce priveste vedetele feminine, Andreea Marin ocupa pentru a doua luna consecutiva primul loc in top, cu 137 de mentiuni, informeaza un comunicat emis de mediaTRUST Romania.

Antrenorul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca, ocupa primul loc in topul masculin al celor mai mediatizate celebritati, cu 399 de mentiuni. Locul doi este ocupat de Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, cu  291 de mentiuni. Finantatorul Stelei, Gigi Becali se mentine pe primele pozitii in clasamentul mediaTRUST, cu 255 de mentiuni. El este urmat de Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, de Ciprian Marica, jucatorul lui Getafe, Gheorghe Hagi si Adrian Mutu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related