Marco Cremona (Y&R Moscova): Multor lucrari din Romania le lipseste productia buna

Marco Cremona (Y&R Moscova): Multor lucrari din Romania le lipseste productia buna

Marco Cremona a venit in Romania cu o misiune speciala: e presedintele juriului editiei ADC*RO Awards de anul acesta. Momentan locuieste, lucreaza si se joaca in Rusia, unde e Creative Director la Young & Rubicam Moscova, dar cariera lui profesionala a trecut prin Italia, Brazilia si California. A lucrat pentru McCann si Ogilvy, a fost presedintele ADC Italia timp de trei ani si campaniile lui au castigat cam tot ce se putea castiga in industrie, de la leii de la Cannes pana la trofeele de la New York Festivals. Am stat de vorba cu el chiar inainte sa se intalneasca cu juriul pe care il prezideaza si ne-a spus ce parere are despre inscrierile de anul acesta, despre importanta festivalurilor pentru publicitari, dar si despre trendurile pe care nu trebuie sa le scapam din ochi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related