Varu’ rezolva orice, intr-o campanie tocmai.ro semnata de Lowe&Partners, GolinHarris si Initiative

Varu’ rezolva orice, intr-o campanie tocmai.ro semnata de Lowe&Partners, GolinHarris si Initiative

Lowe&Partners, alaturi de GolinHarris si Initiative, au creat campania "Varu’ te rezolva" pentru tocmai.ro, in centrul careia se afla personajul Varu’, interpretat de actorul Serban Pavlu. Proiectul este prima campanie integrata a brandului tocmai.ro, arata un comunicat emis de GolinHarris.

Campania este prezenta la nivel national, prin intermediul spoturilor radio, spoturilor TV, prin OOH, metrou, online, PR si printr-o activare de Real Time Marketing.

"Provocarea creativa a fost aceea de a dezvolta o platforma de comunicare menita sa consolideze pozitia de lider tocmai.ro. Am recurs la personificare - asa se face ca, plecand de la sintagma <<rezolv, deci exist>> s-a nascut Varu’. Un personaj inspirat din universul Tarantino, caruia i-am adaugat cateva note de contrast de inspiratie locala. Numele de Varu’ a fost de pilda asumat in contrast cu aparenta personajului – atentand "discret" la ceea ce imaginarul colectiv creioneaza ca fiind exponentul tipologiei rezolva-tot. Ei bine, tocmai.ro este exact antipodul - o solutie sigura, un specialist in adevaratul sens al cuvantului. In ceea ce priveste validarea succesului unui personaj semnatura de brand, cred ca nu exista proba mai credibila decat “adoptia” sa de catre public. Iar ce se intampla acum cu Varu’ este recunoasterea suprema!", a declarat Manuela Gogu (Director de Creatie, Lowe&Parters).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related