S-a deschis un nou magazin Mega Image. In sediul Times New Roman

S-a deschis un nou magazin Mega Image. In sediul Times New Roman

Daca n-ai facut cel putin o gluma cu magazinele Mega Image inseamna ca nu esti la curent cu cele mai recente trenduri din cultura urbana. Pornind de la faptul ca lantul de supermarketuri pare ca deschide un nou magazin in fiecare zi s-au nascut tot soiul de legende urbane. De exemplu, Mega Image are mai multe magazine decat angajati sau nu poti lasa o parcela de pamant nesupravegheata pentru ca va fi ocupata de Mega Image. Pentru multe dintre glume e responsabil cotidianul umorist Times New Roman. Numai cateva titluri de stiri inventate: "Un angajat Mega Image a muncit o luna intr-un magazin gresit: 'Sunt atatea, le mai incurc!'", "Mega Image promite ca daca esti al patrulea la coada va deschide un magazin nou in maxim 3 minute!" sau "Intors din vacanta, un bucurestean a gasit un magazin Mega Image deschis in propriul apartament". Bun. Dar redactorii Times New Roman nu sunt singurii cu simtul umorului.

Cei de la Mega Image s-au gandit sa faca ce stiu mai bine, adica sa deschida un nou magazin. De data asta chiar in sediul Times New Roman de pe Icoanei 61. Complice a fost Alex Dona (Managing Partner) care le-a deschis usa oamenilor de la McCann si Mega Image si care i-a ademenit pe membrii redactiei TNR, luni, 26 noiembrie, pentru o asa-zisa intalnire. Odata intrata in redactie, echipa McCann - Mega Image a dat la o parte birourile si calculatoarele, pe care le-a inlocuit cu rafturi de supermarket. Punerea in scena a venit cu tot cu personaje: casiera (doamna Monica), paznicul zelos (Platon), domnul de varsta a treia care face cumparaturi (Nea Stelica). Cei trei au fost asezati strategic intr-un Mega Image de apartament, unde se inghesuiau rafturi pline de produse, o usa unidirectionala lipita de o casierie cu tot cu casa de marcat, insemne pentru culoare, cosuri si pliante. Peretii au fost tapetati cu reclame si anunturi despre promotiile Mega Image, in timp ce in difuzoare se auzeau cele mai noi spoturi radio.

Prima victima e Calin Petrar (Redactor-sef) care simte nevoia sa intre din nou in sediu ca sa se convinga ca a nimerit bine. Ovidiu Panighiant (Senior PDF) e debusolat, dar de departe cel mai confuz dintre ei e Sergiu Vasile (Redactor), care nu intelege unde a disparut redactia. Ovidiu Eftimie (Redactor Coordonator) nu e atat de bulversat de disparitia redactiei, cat de ce anume trebuie sa faca el. Ionut Foltea (Redactor) are cea mai buna reactie: la insistentele lui Platon, abandoneaza bagajele la intrare si isi incepe sesiunea de cumparaturi . Ca si cum astepta de mult deschiderea Mega Image-ului si era doar enervat ca le-a luat atat de mult sa ajunga.

Mai jos puteti sa vedeti reactiile complete si filmari de la instalarea magazinului Mega Image in sediul TNR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related