Realizarile Google Doodles si realizarile voastre

Realizarile Google Doodles si realizarile voastre

Bine, baieti, ne-am pregatit tot anul pentru asta. Incepand cu sase decembrie se da startul Festivalului de Ingrasare cu Mancare Impartita cu Rudele de Sarbatori. Si cum noi avem o cultura culinara in mod traditional orientata catre mancarurile bogate in grasimi, e lesne de inteles de ce in fata noastra se asterne o luna grea. Sigur, mai sunt si romanii prinsi intr-un trend modern care se indreapta catre inovatie si reguli noi de alimentatie. Asa spune raportul In bucataria romanilor. De la raft in farfurie, realizat de Nielsen Romania sub umbrela SMARK Research. Dar urmeaza sa vedem cat de loiali raman principiilor lor in perioada asta de proba.

Si daca supravietuim pana in noaptea de revelion, e rost sa adunam la un loc toate facutele si nefacutele si sa ne pregatim o noua lista, cu planuri de viitor. Ca sa va inspir, am adunat intr-o colectie toate Doodles cu semnificatie pentru romani pe care Google le-a facut pe parcursul a trei ani. Urmeaza sa vedeti cum ilustratiile Google au evoluat de-a lungul timpului, care sunt evenimentele romanesti pe care gigantul a ales sa le sarbatoreasca si care sunt lucrurile pentru care Romania e cunoscuta.

Acum ca am vazut care sunt realizarile Google Doodles pe parcursul a trei ani, e randul vostru. Voi ce ati indeplinit in 2013?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related