Cum sa ti se faca dor de casa in 3 pasi simpli

Cum sa ti se faca dor de casa in 3 pasi simpli

Azi am primit cadou urmatorul clip de la Coca-Cola. “Uite, e la tine, la Brasov”, mi-a spus cel care mi l-a dat. Da, Coca-Cola a facut ceva frumos in Brasovul meu natal si iubit, al carui farmec o sa-l apar tot timpul, chiar si in fata oraselor mai mari, mai moderne, cu istorie mai multa, cu monumente mai impunatoare. Asa ca trebuie sa ma intelegeti de ce spun ca cel mai tare lucru la acest clip este faptul ca e filmat in Brasov. Pe locul doi e initiativa care, recunosc, m-ar fi impresionat si daca era pusa in aplicare oriunde altundeva in lume.

Ce mod mai frumos sa spui “Vine Craciunul!” decat trimitand in aer catre necunoscuti nenumarate baloane rosii care poarta mici cadouri? Un cadouas picat din cer chiar e un bun vestitor al sarbatorilor ce vin. Dupa camioanele rosii pe care am asteptat toata copilaria mea sa le vad si dupa simpaticii ursi polari, uite asa, Coca-Cola fura din nou Craciunul, prin campania #sharethegood. Dar avand in vedere zambetele oamenilor din clip, nu cred ca se plange nimeni. Hai, vizitati-va parintii, nu care cumva sa ratati un automat pentru fericire, cum am patit eu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related