Sister semneaza spotul de promovare a celui mai nou parfum Oriflame

Sister semneaza spotul de promovare a celui mai nou parfum Oriflame

Cel mai recent spot de promovare al Oriflame Romania o aduce in centrul atentiei pe Andreea Raicu in calitate de endorser al noului parfum VIP Night. Spotul de promovare a parfumului a fost creat de agentia Sister, informeaza un comunicat din partea acestora.

Spotul, care o are in centrul atentiei pe vedeta de televiziune, ilustreaza starea de spirit care defineste parfumul, totul pulsand in jurul pregatirilor ei pentru o seara stralucitoare. Executia reprezinta primul pas al unei colaborari de lunga durata intre Oriflame si Andreea.

"Sister este o agentie cu aproape noua ani in spate. Dupa ce ai trecut prin mai multe etape ale evolutiei profesionale si personale, incepi sa-ti tragi seva si din alte lucruri. Din provocari surprinzatoare, din placerea lucrului facut bine, dar facut si un pic diferit – acestea creeaza combustibilul cu care se alimenteaza entuziasmul unei echipe mature. Le multumim celor de la Oriflame pentru aceasta oportunitate si pentru increderea pe care ne-au aratat-o. Pentru Sister acest parteneriat ramane un privilegiu", spune Alexandra Tinjala (Fondator & CEO, Sister).

Echipa care a lucrat la proiect: 
- din partea Oriflame Romania: Stefania Marian, Denisa Marculescu
- din partea Sister: Alexandra Tinjala (Strategie, Head of Business & Account management), Nicoleta Pena
- regizor: Bogdan Moldoveanu (Hypno)
- casa de productie: Multimedia Est
- muzica: Marius Lefterache

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related