Vicomte A, un nou brand in portofoliul GolinHarris

Vicomte A, un nou brand in portofoliul GolinHarris

Intrat in luna octombrie a acestui an pe piata din Romania, brandul premium de imbracaminte Vicomte A. a ales agentia GolinHarris ca partener pentru partea de comunicare. Agentia va oferi un mix complet de comunicare, ce include gestionarea conturilor de social media ale brandului si organizarea de evenimente, arata un comunicat din partea GolinHarris.

“Vicomte A. este mai mult decat un brand creativ care se ghideaza dupa eleganta neconventionala in tot ceea ce face, este un simbol al unei familii si al unei pasiuni pentru obiecte vestimentare de calitate. [...] Pentru a comunica povestea Vicomte A. pe piata romaneasca, am ales sa lucram cu GolinHarris, o familie frumoasa de specialisti in PR. Am gasit in aceasta agentie o puternica intelegere a business-ului nostru, combinata cu acea doza de nebunie si creativitate, specifica Vicomte A. Lucrurile au venit apoi de la sine. Exista acea mult ravnita chimie intre client si agentie”,spune AnaMaria Luiza Hudea (General Manager, Vicomte A.)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related