Cum sa impodobesti fiecare casa din lume cu beculete de Craciun si sa-i dai foc

Cum sa impodobesti fiecare casa din lume cu beculete de Craciun si sa-i dai foc

Vrei sa-ti decorezi tot blocul cu luminite de Craciun si nu te lasa vecinii? Nu-i nimic, am gasit eu solutia. Allstate, o companie de asigurari din SUA, impreuna cu Leo Burnett Chicago au lansat o platforma online prin care poti decora virtual orice cladire din lume cu luminte, lumanari, globulete si braduti. Cu ajutorul Google Street View, bagi adresa, iti gasesti casa sau blocul, stabilesti unghiul perfect si te apuci de impopotonat. Totul pe fundal de Jingle Bells.

Si daca pana aici totul suna grozav si inutil, exista si un twist bazat probabil pe tendinta oamenilor spre kitch. Daca in incercarea ta de a face mai frumoasa o anumita cladire apropii prea tare o lumanare de un sirag de luminite, se produce un scurtcircuit, care, pana la urma, incediaza cladirea. Sau, daca folosesti zapada in exces, ingheata tevile si trosnesc. Si daca se intampla vreo nenorocire din asta casnica, Jingle Bells se opreste si pe ecran apare un nenea (care pe mine m-a speriat) care ne vorbeste despre pericolele ce ne pandesc de sarbatori si ne spune de ce e bine sa avem o asigurare, evident.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related