Studiul EY Future of Television – Media & Entertainment: 6 trenduri care vor influenta televiziunea

Studiul EY Future of Television – Media & Entertainment: 6 trenduri care vor influenta televiziunea

EY a lansat studiul Future of Television – Media & Entertainment, care identifica trendurile ce vor influenta televiziunea, informeaza un comunicat emis de DC COMMUNICATION. Concluzia studiului este ca brandurile de media si divertisment vor trebui sa dezvolte o relatie mult mai apropiata cu telespectatori pentru a crea o interactiune puternica atat prin experienta de vizionare a continutului cat si prin publicitate.

Cele sase tendinte identificate de studiu care vor determina viitorul televiziunii sunt:

-       Storytelling-ul va evolua pentru a valorifica mai bine mediul reprezentat de platformele multiple. Ecranul utilizat cel mai des nu va mai fi cel definit de dimensiune, ci va fi acel ecran care va fi capabil sa capteze atentia. Ecranele multiple care functioneaza perfect impreuna vor permite dezvoltarea de noi structuri narative care sa ofere producatorilor de continut mai multe oportunitati de a inova impreuna cu audienta. Metadatele care permit sincronizarea intre ecrane vor deveni facilitatoare cheie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related