Adela Dan: Nu regret niciun cuvant scris, cum nu regret nimic din ce fac

Adela Dan: Nu regret niciun cuvant scris, cum nu regret nimic din ce fac

Pe langa jobul in publicitate, mai face personal branding si PR pentru cantaretul Andrei Leonte si mai are si un blog. Daca il rafoiti, o sa observati cu siguranta doza de feminism pe care o emana. Si cand spun doza, sunt modesta. Adela Dan nu tine un secret faptul ca este o mare sustinatoare a femeilor si a independentei acestora, din toate punctele de vedere, dar si a familiei si a vietii in general. Asa ca scrie despre toate astea. Noi am vrut sa intram in culisele blogului, sa aflam cum, unde si de ce scrie Adela. Ce am aflat, cititi mai jos.

Temele preferate
Desi la prima citire blogul meu ar putea parea un blog anti-dragoste, anti-relatii si anti-barbati, blogul meu este un blog pro. Pro femei puternice si independente, sigure pe ele si care iubesc viata si traiesc fiecare clipa la maxim. Si da, stiu ca suna a cliseu:)

Motivatia
Ma simt libera cand scriu pe blog. Simt ca scriu pentru prietene pe care, desi nu le cunosc personal, le admir si le respect. Sunt prietene care au asteptari de la mine, care imi dau feedback, ma aproba sau ma dezaproba si ma trag de urechi daca nu scriu nimic timp de o saptamana.

Evolutia odata cu blogul
Am inceput blogul cumva instinctiv exact atunci cand increderea in mine ca scriitor si om de creatie era una cu podeaua. Feedbackul pozitiv primit m-a ajutat sa-mi revin si sa devin din ce in ce mai puternica, la fel ca prietenele despre si pentru care scriu.

Postarile preferate vs. Postarile esuate
Am doua postari favorite: prima este despre prima ora de explosive cardio patita de mine si cu ea am si inceput blogul si a doua este "run, Foresta, run!”. Nu sterg postari, nu regret niciun cuvant scris, cum nu regret nimic din ce fac. Este regula mea numarul 1.

Locurile preferate de scris
Am un job full time, familie, pisici si multe proiecte in curs, asa ca timpul meu foarte limitat ma forteaza sa scriu oriunde, oricand, in orice pozitie :), doar sa scriu.

Parteneriatele cu branduri
Scriu doar pentru prieteni sau la cererea prietenilor. Nu este un blog "comercial”, este un blog al meu si al prietenilor mei. Nu am incercat sa-l monetizez, advertorialele sunt scrise pentru prieteni si da, uneori primesc servicii sau cadouri pentru ceea ce scriu. Nu as promova un brand pe care l-as banui de misoginism.

Promovarea
Cu Facebook Ads imi largesc baza de cititori si dau Promote Post postarilor care-mi plac cel mai mult ca sa fiu sigura ca ajung la cat mai multi.

Planurile de viitor
Sa scriu. Si sa scriu. Si sa scriu. Cat mai des, cat mai bine. Si mi-ar placea un parteneriat cu o publicatie pentru femei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related