P&G si mamele de olimpici – povestea continua

P&G si mamele de olimpici – povestea continua

Daca e un cuvant de care am oroare si pe care n-as vrea sa-l vad niciodata asociat cu numele meu, “bleg” e alesul. Cand il aud, imi creste tensiunea, imi scrasnesc dintii si mi se dilata pupilele. Mama m-a invatat: cand eram mica si cadeam, greseam sau plangeam, ea imi arunca inevitabil un “nu fi bleaga!”, “de ce esti bleaga?” sau “mai bleguto”, strecurat pe undeva printre incurajari si vorbe bune. Dar tot ea m-a sprijinit si m-a ajutat sa ma feresc de Blestemul lui Bleg.

Mi-am amintit de acest laitmotiv al copilariei mele uitandu-ma la cel mai recent spot P&G, realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarna de la Sochi, ce se vor desfasura in februarie, anul acesta. Dupa omagiul adus de P&G in spotul “Best Job”, realizat pentru Olimpiada din 2012, oda mamelor continua cu noul “Pick Them Back Up”. In spot, P&G le vede pe mame ca fiind atotprezente si mereu gata sa isi prinda copiii cand sunt pe cale sa cada, morala fiind ca, ajuns chiar olimpic, mama tot te va privi cu sufletul la gura si va fi mereu pregatita sa te sustina in cazul in care ceva nu merge bine. Frumos, flatant, emotionant - eu zic sa scoatem batistutele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related