Teamnet are un nou site, dezvoltat de Kubis

Teamnet are un nou site, dezvoltat de Kubis

Relansarea site-ului Teamnet vine ca parte a procesului de rebranding a integratorului de IT&C, inceput in 2012 si care va continua si in 2014. Parteneriatul Teamnet-Kubis este rezultatul unei licitatii organizate in luna octombrie, arata un comunicat din partea agentiei de online marketing.

Website-ul dezvoltat de Kubis doreste sa reflecte identitate de brand a companiei de IT&C rezultata in urma rebranding-ului printr-o interfata ce asigura usurinta navigarii. Structura site-ului pune accentul pe portofoliul de produse si proiecte dezvoltate de companie si pe impactul lor asupra societatii. Din punct de vedere vizual, site-ul are la baza elementele de brand, lansarea acestuia facandu-se in acelasi timp cu anuntarea noii identitati de brand a Teamnet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related