Despre aruncatul papucilor la tinta si alte competente nefolositoare

Despre aruncatul papucilor la tinta si alte competente nefolositoare

Te-ai antrenat ani de zile pentru a deveni imblanzitor de albine? Poate talentul tau este sa impaturesti prosoape in forma de lebeda? Sau job-ul visurilor tale este sa sculptezi fantani arteziene din paine? Vestea buna: nu te vei simti niciodata singur pentru ca sunt si altii ca tine, cu talente neaplicabile in lumea reala. Uite, am si eu unul: am studiat filosofia. Vestea proasta? Trebuie sa inveti sa faci ceva practic. Din fericire, vestea si mai buna este ca Open Training Institute realizeaza, din decembrie, cursuri online de calificare in diverse domenii.

DDB Melbourne a conceput pentru portalul online campania Y, un model suprarealist al unui talent show, in care un juriu indoielnic aplauda in delir oameni talentati la aruncatul papucilor la tinta sau gargara cantata. Va invit sa descoperiti celelalte talente in ad-ul de promovare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related