Batalia celor 4 Cupe ale Agentiilor

Batalia celor 4 Cupe ale Agentiilor

In 2014 ne pregatim pentru mai multe proiecte dedicate oamenilor din agentii, incercand sa-i mentinem suficient de amuzati si relaxati pe intreg parcursul anului. Ii vom provoca sa-si dezvaluie atat aptitudinile creative, cat si cele sportive sau de strategi nebanuiti. Astfel, avem in plan cele doua cupe ale agentiilor care deja sunt cunoscute, Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL si Cupa Agentiilor la Fotbal, dar incepand din toamna, cautam si vedetele muzicale ale industriei impreuna cu fanii lor la Cupa Agentiilor la Karaoke si putin mai tarziu, strategi impresionanti care sa ne uimeasca la Cupa Agentiilor la Gaming.

 

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL va fi primul proiect delicios de distractiv cu care sa incepem noul an. Intocmai ca la prima editie, agentiile se vor intrece in retete minunate, gatite pe brief, bineinteles, la cea mai mare competitie culinara dedicata industriei creative din Romania. Vom incerca sa-i gasim pe cei mai creativi bucatari, dar si pe cei mai bucatari dintre creativi. Evenimentul va avea loc pe 9, 10 si 11 aprilie.

Continuam seria de proiecte cu o cupa deja cu traditie, Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata anul acesta la a saptea editie. Dupa cum v-ati obisnuit deja, vom avea agentii cu echipe ambitioase si suporteri galagiosi, strategii de joc demne de marile ligi de fotbal si multa creativitate sportiva. 

Competitia va avea loc intre 15 – 16 mai si isi propune sa-i gaseasca pe acei publicitari din Liga I a marcomm-ului cu talent la fotbal. Cei nehotarati pot sa vada aici momentele de aur ale reprezentativelor din 2013.

 

Cupa Agentiilor la Karaoke va fi o noua competitie dedicata creativilor cu instrumente la purtator, cu voci nebanuite care rasuna doar sub dus, dar chiar si ale celor care adora lumina reflectoarelor, cover-urile si covoarele rosii. Vrem sa aflam cine sunt cantaretii si entertainerii industriei publicitare, dar si nota lor preferata. Ii vom supune la probe care strabat game si portative variate, fiind urmariti indeaproape de un juriu specializat. Odata ce dam startul la inscrieri, toti doritorii sunt asteptati sa intre in melodioasa competitie, care va avea loc intre 23 – 25 septembrie si pentru care pregatim intreg arsenalul de vedeta la dispozitia lor.

Ultima competitie din an va fi Cupa Agentiilor la Gaming. Ii cautam pe toti gamerii profesionisti din marcomm, geeks-i sau nu, dar ii incurajam si pe cei de ocazie sau chiar incepatori sa se alature echipelor si sa inceapa antrenamentele. Asteptam sa vedem strategii destepte, indemanare si dexteritate iesite din comun, dar si multa distractie in si intre echipe. Evenimentul va avea loc intre 19 – 21 noiembrie, unde ii vom repera pe maniacii industriei, dar si pe cei doar pusi pe joaca.

Inscrierile si regulamentele fiecarei competitii vor fi anuntate aici. De asemenea, sponsorii interesati ii pot scrie lui Marin Preda, Business Developer Blue Idea, la adresa [email protected], iar pentru parteneriatele media o pot contacta pe Monica Dudau, Senior Project Manager Blue Idea,  la adresa [email protected].

Cupa Agentiilor este un concept de evenimente marca Blue Idea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related